dissabte, 29 de març del 2008

Un mail amb cara i ulls...

Hola preciosos!!!!!!!!!

Com esteu???Us he de dir que segurament no escriure tan com m'agraderia pero es que la connexio es molt dolenta i a les hores d'oficina no puc disposar d'internet.

Crec que m'he adaptat molt be des del primer dia amb el menjar, la calor i la forma de vida d'aqui, potser es que ja anava molt mentalitzada. El que em costara uns dies encara es pillar l'angles que fan servir ells, de moment encara em costa una mica, pero m'han dit que ja m'hi acostumare, i a mes el meu angles tambe es penos!!!Avui he volgut fer una mica la meva perque aquests dies he anat molt amb la metgessa que tambe hi ha aqui, la Miriam, i aixi he pogut estar amb els nens i coneixe'ls millor, son molt macus!!, Eli t'encantaran, aqui series la reina!I tambe he anat a esmorzar sola a casa la Fatima i aixi obligarme a entendrela a ella i la seva filla, em costa...

Ostres Hippi!aquesta gent d'aqui son com els saharauis, tots tenen tele i mobil pero ni un que tingui unes tristes latrines, de fet l'altre dia hi havien uns nens a casa i una havia d'anar al lavabo i no haver-hi manera que anes a les latrines, a fora!es gasten els diners amb el que els hi sembla.
I els que tenen cotxe gairebe tots poten la tele aquella que penja del sostre, imagina't. Jo per aqui no veig miseria, viuen en males condicions, perque no saben que ni ha de millors i perque tota la vida ho han fet aixi i hi estan ben acostumats. La majoria son molt riallers i super simpatics. A mes a mes les dones van impacables i soc jo la que sembla que estigui a la miseria amb el cap que porto de la humitat, fins i tot em demnanen si em pentino pq ho dubten molt...I la gent blanca els hi fem mogollon de gracia, som la novetat. Ahir un nen molt petit en veurens es va posar a plorar, es deuria pensar que erem una cosa rara.

I els cotxes!!!nomes he anat un cop amb cotxe, quan vaig venir cap aqui des de l'areoport, joder!i com condueixen, vaia caos, tota l'estona pitan i canvian de llargues a curetes per incordiar

Mar!!!no t'ho creuras! vaig veure un sclata-sang!!!vaig pensar amb tu, pero era dolent i no el vaig agafar, a mes q arribaria ben podrit! si el torno a veure et faig una super foto!!!jejejej

No em tornare hippy andres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No se res ni de la Gemma ( al final em pagaras el sopar quan torni??jejej) ni de l'Eli!! i esta clar de molta altre gent(Vero, Gis, Pau...ufff, molta penya per escriure-la..). Que tal tothom???Com esta la Barraca??ja teniu xais?jejej

Maria, ja he vist micus!!son super macus i no s'acosten, molts esquirols, es veu que hi ha alguna o altra rata, no n'he vist cap, moltes aranyes, b'ufals, vaques, gossos salvatges, que mes, que mes...ah!mosquits!jejej fins avui no m'havien picat!

Turti el vol va ser super pesadisim i nava pensant: i despres haure de tornar, quin putu pal! a mes a mes sola...hi havia gent india a l'avio i pensava jo si fos india no aniria mai de vacances a Europa, con lo lejos que esta!!jejej al final cansa molt.

Miriam, que m'han explicat que vols fer industrials, loca????pq???

Martona, que ja teniu un altre pis, com esteu les revolucionarias feministes?

Alba M disli a la Burni que em va enviar dos missatges pero quan estava a la India!!que es va emparrar!I s'i ara hi veig un sentit parlar de la India, perque se, almenys una micona, del que parlo.

Un peto a tothom!!!!!!!!!!

dijous, 27 de març del 2008

JA HI SOC!!!!!!!!!1

Hola tothom!!!!!

Ja he arribat, fa una calor bastant suportable, es veu que per aquesta epoca de l'any hauria d'anar treient la llengua per la boca, que no es normal! tamb'e ha plogut i tampoc es normal.

En fi avui es un dia d'exploracio..estic be, no he pogut dormir gaire de la calor i els sorollets de gossos i animalots varis.

Be molts petons a tots!!!!!!!!!!

ah! no puc posar els accents que es un teclat dieferent!