dissabte, 12 de juliol del 2008

...mmm...no se...

Hola macus!!!

Be primer de tot voldria dir que m'han arribat veus del que et va passar Clara i ja s'en poden anar a la merda aquesta gent!!!!que hipocrites!la gent es cruel...mes val estar sol que mal acompanyat., hi hauries d'haver anat, que es fotin...Tia quan m'ho van explicar, quina rabia em va fotre!!!! tu a aquets ni t'els escoltis, eh??

Bueno tambe em van explicar el tema del botellaon de l'Ars i el Xueca, no en tenia ni idea...no us ho poden fer aixo, seria massa fort.

Mima!!Tia ets un crack!!!aprovar-ne 9...Llavors,l'altre tema.. espero pensar-hi quan torni, pero retenir aixo 2 mesos dins al meu cap...ufff, espero k si, ok? Per cert!!!cuida't molt i passa-ho be a Peru, suposo que ens tindras informats??

Be, dimarts van arribar l'Eli, la Maria, el Turti i el Pau i vaig estar 4 dies amb ells i ara ja torno a estar a casona, que s'esta mu be!!!ai! sempre em fa tanta mandra moure'm, crec que aixo de viatjar no esta fet per mi, establir-me a un lloc molt be, pero aixo d'anar voltant, un dia aqui i l'andema alla...uffff, em cansa una mica...Pero be anire uns quants dies mes amb ells, mes tard.

Bueno us volia explicar una xafarderia que abans que vinguessin els de Berga van fer correr pels pobles on estic jo i que amb l'Elena(la nova voluntaria) ens partiem! Un dia vaig a veure la Vigeia i em diu que vagi molt alerta que hi havia 100 homes que agafaven noies i que corrien per la zona, no en vaig fer massa cas. Despres anem a ca la Muntaz amb l'Elena i ens expliquen que 100 homes que els han deixat sortir de la preso venien a les rodalies d'aqui i que agafaven les dones i els hi tallaven les tetes!!!!!!!!!!! a sobre deien que com mes tetudes mes probabilitats tenien, jasjsjajsajs i que sobretot no dormissim al terrat. Mira jo ja m'imaginava una manada d'homes nimfomans que agafaven les dones com si collisin enciams i re, llavors els hi tallaven les tetes per tenir un bon record...I llavors aquesta historia es va anar transformant, que si nomes eren dos homes que havien matat una dona del poble del costat, el dia seguent resulta que ningu sabia qui era la dona, cosa molt estranya pk aki tots es coneixen. O sigui que es van fer un remix que tela...

Bueno, comensa l'estiu i les festetes suposo!!!

Be, molts petons a tothom!!!

PD: merci els k m'heu felicitat i als altres...ja us val!!!jejejej, parres!!!!