dissabte, 21 de juny del 2008

....ssakdgdladfejdmxk....

Hola macus!!!

Com va toot??? Pep, perque no tinc el teu mail...pk sino ja t'hagues escrit, esta clar! aquest home de la foto es un monjo hindu, q stava q te cagues!!!!!!de fet em va tirar els trastos xo li vaig dir que estava casada, jajsjsja. D'aquests indius no t'en pots enfiar!!! Per cert..Andreu tu has rebut un mail meu? pk llavors vaig pensar q pude em vas nvair un sms pk no havies rebut res. Ehh!!! que de vegades escolto radio Korneta!!!com ara mateix...Per cert, ja se que vosaltres us agrada molt la historia anarquista pero cal que llegiu la biografia al comensament de Berga podrida???pk resulta que si us escolto nomes puc sentir el principi...no ho podeu fer al final del programa?jejeje...m'engegareu a la merda, oi?

En fin...suposo que he de posar com estic?com estic??estic be, pero ha sigut una setmana molt enrabassada, lluna plena! El dia de lluna plena vaig caure amb la moto amb en Ramesh, pk el tio xerrava amb uns coleguilles que anaven amb una altre moto de costat de la nostra i ens la vam fotre, com era d'esperar que algun dia passaria. Jo estic be, el cos adolorit, unes quantes rescades i ja sta. En Ramesh s'ha trencat un os de l'espatlla i en te com a minim per un mes. Estava ben moix..ja li val! es la pera! Per cert...encara no se si explicar-ho a ma mare, aixi que la boca tancada, ok??

Ostres! el dia de lluna plena va ser increible, era com si fos de dia, el cel super clar, dormo al terrat, i sabeu que diuen que els dies de lluna plena els llops odolen? doncs vaia jaleo no van fer els gossos. No se si us ho havia explicat pero aqui hi ha molts gossos, tots son salvatges i son tots iguals. a mes a mes de vegades hi ha baralles de gossos i foten un jaleo. Doncs aquest dia, tots els gossos estaven al seu lloc, sense barallar-se pero tots bordant, xo no es podia ni dormir, s'en sentien per tot arreu. Be, i sempre dormo al terrat, fa uns dies vaig dormir a la habitacio pk ha baixat una mica la temperatura i el 3 dia k hi dormia a les 3 i mitja de la nit una punyetera cuca s'estava passsejant per la meva cara i per la boca!!!total fins que no la vaig matar no em vaig tornar a estirar i quan ho vaig fer no podia dormir, nomes feia que pensar en cuques...excssss! Total que al terrat no tinc aquests problemes, s'hi esta molt be. Si hi ha cuques venen i s'en van.

Potser us hauria d'explicar com va el meu projecte...pero es que no en tinc ganes!!!jejeje...va molt be!

D'aqui 2 setmanes!!!!!!!!!expedicion berguedana-ginedana a la India i d'aki 3 setmanes venen a viure a aqui l'Anna( una noia que va venir x aki de bcn i k ara sta viatjant pero k ens vam entendre molt be), un enginyer que continuara el k estic fent jo i dos arquitectes, aixi que hi haura un fotimer de gent. Per una banda tinc moltes ganes que vingui algu mes pero potser 4 de cop es massa...ja es veura!

Bueno xikets, els que teniu examens a estudiar i anims!!!!!!

Molts petons wapus!!!!!!!!!!