dissabte, 31 de maig del 2008

Ufff...us adverteixo q necessitareu una bona estona per llegir-ho!!!

Hola macus!!!

Be, primer de tot dir-vos que hi ha gent de la qual no rebo els mails, pel que sembla la gent del centre d'estudis esteu a la llista negre dels indius, pk ni de l'Andreu ni de la Gemma rebo mails...La solucio es que m'envieu els mails des d'una altre adresa(joer la c trencada!!) electronica, oi k ho fareu???Ara he contestat a tota la gent que m'ha enviat mail, aixi que si algu no ha rebut contesta es pk no ho he rebut!
Segon, he canviat el bitllet de tornada pel 2 de setmebre, millor allargar-ho el maxim possible!!!el visat em caduca el 5 de setmebre...ufff...encara no li he dit a ma mare, crec que no li agradara gaire...
Tercer, m'han explicat moltes xafarderies patumaires!!!!jsjajsjasjasja pero nomes per sobre, tots heu triomfat, no???vaia tela...Jo aqui per triomfar no tindria masses dificultats, de fet ja pots ser la dona mes lletja del mon que mentres tinguis la pell blanca a la india triomfes fijo!!!Pero no es el meu cas!!!jejej...aixi que no tinc xafarderies per explicar-vos!!!
Quart, Turti i Maria heu vensut(ara no se si va amb b o v???queda millor amb v, no?) el record d'audiencia del meu bloc!!!!Merci macus!!!Per cert vau rebre un mail meu, de no fa gaire??pk no he rebut contesta. Be, com k no m'en puc enfiar del mail, ho escric aqui. Era un mail per vosaltres i pel Pau i l'Eli. Tinc la vostra primera nit a la India organitzada!!Us vindre a buscar amb un taxi, amb en Sandosh, es el conductor d'aqui a la fundacio. La primera nit anirem a Mamallapuram, pk passo de dormir en un fastigos hotel de Chennai, i crec que tampoc us interessera massa el primer dia veure un abocador,oi??Llavors havia pensat que podem estar 3 dies rondant per Mamallapuram i Pondycherry pero despres jo hauria de tornar a Verandhangal a fer feina del projecte, pk com us dic les coses van molt lentes aqui i ara ja he fet uns 8 dies de vacancetes. La Miriam que estava aqui amb mi, em va deixar apuntat de tota la ruta que va fer ella per Tamil Nadu i un tros de Kerala, amb els hotels, llocs d'interes i coses utils. Us la puc passar i crec que no tindreu problemes per moureu's per aqui. I tambe us puc fer un mini diccionari de les paraules basiques amb Taml. Jo m'ajuntaria amb vosaltres a Kerala, als backwaters o com se diguin i fins a Verandhangal. Ja se que no es el k estava previst pero crec que es molt marxar 5 setmanes.
Cinque, Venti!!!!me n'alegro molt de saber de tu, segur k tambe tens xafarderies per explicar-me d'aquesta patum!!!!jejejno se si m'has enviat mail, xo no he rebut res jo.
Sise...be ara ja m'explaio...el meu viatget..ah, abans que me n'oblidi, Alba Cunill vaig trobar el llibre que em vas dir a Bhubaneswar i m'el vaig comprar, encara que es amb angles i m'he n'entero de la meitat, quan arribi aki me l'haure de tornar a llegir, m'esta enganxant!!
Andreu, Puri es una merdaaaa!!!!jejejej, voli estar-hi unes 3 nits i al final nomes hi vaig estar una nit. Esta tot ple de blancs i turistes indis i com a consequencia hi ha molt estafador i gent pesada.Vaig anar a veure el gran temple de Puri pero va ser anar-hi i tornar, hi havia un fotime de gent i m'estaven atavalant molt, que si compra aixo, q si compra allo...en fin...vaig marxar ben rapid, va sta guai pk em vaig pillar una bici i aixi no depenia de ningu i els conductors d'autorickshow i els taxi-bici que en dic jo, no m'atavalaven. Alla va ser el primer cop i ultim que he anat amb un d'akests taxi-bici, pero tota l'estona petia per l'homa que tirava del carro, pero es que em va atavalar tant!Una tia em va estafar, vaig anar a dinar a casa seva, em va fer pagar 60Rs, per una merda de mejar i la tia amb tot el morro m'anava demanant mes pasta i k si ara tens aixo k em pots deixar i, ai! aquests brasalets son molt macus, m'els dons?va ser menjar i pirar!hi ha gent que te molt morro!!Jo no soc partidaria de donar caritat, de fet encara no n'he donat a ningu, o menjar o na!pk veus que hi ha gent organitzada per treure't pasta, a mes a mes que no saps amb que els invertiran aquests calers.
Llavors vaig anar al llac chilika, es un dels llacs salats mes grans, molt guapo el lloc i tb el lloc que vaig dormir. Va ser divertit, la nit que vaig arribar el jefe de l'hotel em va tractar com una reina, ens vam assentar a fora al jardi, envoltats pels seus sirvientes i prenent el te como buenos ricos, jo em partia, aqui hi ha molts ricaxus que volen fardar de blanc, suposo que llavors ho expliquen als seus colegues i els altres pensen que...a saber que pensen!Pero el que no saben es que aqui els que son rics, la majoria son molt mes rics que tots nosaltres!
El dia seguent vaig anar a veure el llac amb una barqueta, el que portava la barca s'em volia lligar, li vaig dir que estava casada, jeje. Vam anar a un lloc on hi havien dofins, semblants als catxalots pero amb dofi, preciosos. I despres vam anar a una illa que hi ha l mig, semblava un desert. Alla hi havien uns xiringuitus per menjar peix, t'ensenyaven com treien les perles i un altre ricaxu q volia fardar de blanc em va convidar a una birreta, no m'hi vaig pas negar!I res la seva familia em va fer fotos per poder-ho ensenyar als colegues i em van dir q m'he l'enviarien. Tb em van demanar el mobil per si de cas els hi vaig canviar un numero, no fos cas que em truquessin!
Alla uns xabalins tb s'em volien lligar de cami a Bhubaneshwar, eren uns marrecs. Un s'em va posar a ballar i tot. Algu s'en en recorda del Vidal quan va fer l'stripteas als escoltes?Doncs vaig tenir la mateixa sensacio...exccccssss!!!li vaig acabar dient que estava malament del cap!jejjej
Joer 4:30 amb bus fins a Bhubaneswar. El senyor ricaxu de l'hotel d'abans m'havia reservat lloc en un hotel, vaia mierda hotel, em vaig cagar amb ell. M'ensenyen la meva habitacio i era com un zulo, sense finestres i sota a terra, les parets negres i segur que era un cau d'animals. Vaig dir que alla no hi dormia i que volia una habitacio amb una puta finestra!L'altre opcio era dormir en una habitacio amb aire acondicionat, k akesta tenia finestres. Al final vaig acceptar 900 Rs vaig pagar, molt cara!i a sobre no vaig poder dormir, vaig passar un fred!!!no sabia com s'apagava el putu aire acondicionat!!jeje
Els altres dies vaig estar amb el mateix hotel k vaig estar el primer dia k vaig arribar a Bhubaneswar, que era una mica caret, pero almenys hi estava a gust. Eren super macus amb mi a mes a mes.
El dia abans de marxar vaig anar a Dhauli a veure un temple, hi vaig anar amb autorickshow pk es a dalt d'una muntanya i despres tenia intencio d'anar a Konark que esta a la mateixa direccio que anant a Dhauli. Doncs el conductor de l'autoricshow ja em va comensar a atavalar amb que tornes amb ell a Bhubaneswar i alla agafes el bus cap a Konark, k no hi havia cap altre manera per fer-ho. Jo estava segura que el bus capa a Konark parava davant el trencant de Dhauli a uns 4-5 km del temple. I el tio ja va comensar a dir-me q no anes a Konark k ell em duria a magnifics llocs de Bhubaneswar. Al final el vaig engegar a la merda i vaig pensar k ja m'espavilaria un cop a Dhauli.
Vaia temple!semblava un OVNI!!!jsajasjajs, ai si em senten els indius...Estava be. De seguida ja em vaig trobar un d'aquests sacerdots hindus que viuen en aquests temples, va resar per tota la meva familia i per alguns amics i el tio em diu: ara posa 100 Rs aqui, i jo flipant!!!vaia negoci! li vaig dir que no. Pero ell em va dir que havia resat per molta gent!jejej, jo flipant, re al final li vaig posar 20 Rs. I nomes camino 10 m i m'en trobo un altre, que em comensa amb el mateix: com es diu el teu pare?...i bla bla bla, nomes amb aixo, ja li vaig dir, I don't have money i va parar de cop, jejej. Pero be llavors en vaig coneixer un altre i aquest va ser genial, em va convidar a dins a casa on dormen ells, em va oferir te i de fumar, no vaig acceptar, allo no se pas k era pero tabac segur no!I alla vaig coneixer a tota la comunitat de sacerdots, em van tractar com una reina. I em van buscar la manera de tornar al trencant de la carretera. Que macus!!!
Finalment arribo a Konark primer a la platja, alla vaig coneixer un guia pesat estafador, el vaig engegar. Despres vaig anar al temple. Vaia super temple, una passada gent!!!impressionant. Suposo que es el k vas anar a veure tu Andreu, oi?El de les escultures erotiques i tota la pesca. He fet mil fotos!Alla vaig poder saber que era la fama per unes hores. La gent se m'acostava i es feien fotos amb mi! jsajsja, jo em partia!
On he conegut la gent mes maca ha sigut al transport public. Tornant amb el tren va estar molt be, no s'em va fer gens pesat. Tots els del camerino erem com una familia, tots super macus, va estar molt be. Fins i tot en arribar a Vedanthangal estava una mica tristona, pk sabia k no els tornaria a veure i no ens vam donar cap adresa ni res, quina llastima!
Bueno em sembla que per avui ja m'he enrollat bastant...Un dia us explicare el transport public d'Orissa, be els busos, n'hi ha per escriure un llibre!!!
Molts petooons a tothom i els de les xafarderies a veure si m'ho feu saber!!!!jasjajsja