dissabte, 24 de maig del 2008

...

I aqui estic jo!!!Es la casa on vaig a sopar de vegades i aquest marrec es la Pavitra, es una festa tambe!!

Bueno macus molts petooons!!!!!!!!

Monky



Aquest dia vam anar amb una colla a cullir la fruita de la palmera, nomes ho poden fer els nens com aquest d'aqui i es increible com s'enfilen. Aquests fruita es molt curiosa, fins i tot es curios la forma de menjar-la, a mi m'agrada molt i no son cocus!!Em fotre com una vaca aqui!m'encanta tot el menjar!!!

El llac


Aquest es el mateix llac que un dia ja us vaig posar una foto, hi havia un cel precios akell dia. Aqui penso molt en els fotografs de la colla,pk realment hi ha moltes imatges de foto.

Los vecinos

Aquesta es una petita part dels marrecs que em venen a veure cada dia, aquest de mes a aprop es una festa!!!jejeje

PATUMAIRES I NO PATUMAIRES!!!

Hola macus!!!!
Ara feia molts dies que no escribia...pero amb la connexio que tinc de vegades fot un pal!!
Be, ara us escric des de Bubansheswar, Orissa, vaig arribar ahir al vespre i jo tota felis, arribo a les 10 del vespre i sense cap lloc reservat ni na de na...soc un cas!pero em sembla que he apres a aqui puc fer cas i aqui no, relament a aqui a la India hi ha gent molt legal i acollidora pero tambe hi ha molta gent que et vol estafar!! Doncs em sembla que aquests ja els comenso a reconeixer. Perque ahir vaig triar l'home adequat, em va ajudar a buscar un hotel i a un bon preu. Ara es dificil trobar lloc en hotels pk els indius estan de vacances i aqui es lloc d'estiueig per ells.
Be estic super contenta d'estar aqui, el primer viatget que faig sola i tan lluny. Vaig venir amb tren, 20 hores!!pero estan molt ben organitzats, no te res a veure amb Berga el transport public!!!jejej. Vaig dormir de molt be al tren i es molt divertit pk tota l'estona passen venedors ambulantes que t'ofereixen de tot, des de tot tipus de menjars fins a joguines, figuretes hindus, capelletes pk resisi i facis donacions, xorrades...i llavors tot de gent extranya a demanar-te caritat. Osti va passar un travesti que estava com un llum!ens va com batejar o alguna cosa per l'estil a tots els del camarino i anava xerran sol/a(?), pero el tio cridan, semblava que estigues posseit.
Be m'han passat un munt de coses...a veure, que us explico...mmm
L'altre dia vaig anar per segon cop a Chennai amb moto...es un suicidi!!!no ho feu mai!els dos cops les vaig passar canutes, fins i tot hi havia estones que tancava els ulls, no cal anar a la Patum per descarregar adrenalina!jejejeestava ben acollonida, doncs el segon cop, just el meu genoll vaxocar contra un cotxe, com que tots volen passar i passen a miilimetres uns dels altres, passa lo que passa, vax fotre un crit!!!i res tinc un blau-negre al meu genoll. I llavors quan tornavem...vaia tela!Be en Yuberash, que es el q conduia, es va posar en contra direccio per no fer tanta volta, doncs just girem i hi havia un poli palplantat, s'acosta i ens pren les claus i amb un altre motorista li fa el mateix. I en Yuberash, ja em diu, tens 100 Rs per subornar-lo?no tenia canvi ni ell tampoc. Ell va anar a buscar canvi i jo m'esperava amb el capullo del poli akest. Doncs ja estava tan cansada i fins els cullons de Chennai que li vai comensar a dir de tot en el poli, que no m'agradava gens aixo d'haver-lo de subornar i ames a mes 100Rs, i el vaig cridar una micona...s'em en va anar la olla..doncs torna en Yuberash i el poli deia que no ens tornava la clau, malparit!Be al final van estar negociant i li vam haver de pagar 200Rs al capullo akest!!!Ben be...que tenen la seva propia llei i si intentes canviar-ho hi surts perdent!
I be de liades m'en passen tot sovint, ja em coneixeu, soc la de sempre!!!jejeje
Ja se que he de contestar a molta gent per mail(Martooona!!!, Alba M!!, Gisela, a veure si puc veure la Patum en directe...Marian!!!Andreu no he rebut mails teus, si pots envia'm'ls(?) des d'un altre mail).., ho vaig fent pero ho tinc una mica enderrerit, i he preferit escriure a aqui.
Nens!!us he de dir que estic de putissima mare!!!!yijaaa!!Aqui a la India tenen una cosa molt bona: per ells el temps no existeix, no te valor, no hi ha ni passat ni futur, nomes present i realment a mi se m'ha enganxat. Es una sensacio molt agradable, no tinc estres, ni preocupacions, estic a la gloria!!!!jejejeje...al Nirvana!!!!jajsajsjasj...tranquils que no m'he tornat hippy!!aquest topic no se qui coi el va dir, es totalment mentida, si m'he de tornar com ells puc canviar moltes coses pero no precisament cap a hippy.
Be encara no se massa que fare aquests dies, vull estar uns dies a Puri, el dimars m'he de veure amb un home que favbrica filtres ceramics per purificar l'aigua i estava pensant a anr a una latre provincia..ja veurem!!
Be un petonas mooooolt fort a tothom i bona Patum x qui hi vagi!!!!!!!
Ah!provo de posar-hi fotos.