dissabte, 5 d’abril del 2008

Mes fotos




La foto de dalt es d'un llac que hi ha molt a prop de casa i de vegades hi vaig per refrescarme els peus..pk la veritat es que l'aigua es una pica putrefacte...la gent hi va a banyarse i a netejar les coses i en acabat tiren tota la merda a dins l'aigua..cada cop que veig aquestes coses em fot un mal, no tenen conciencia de la merda que aboquen cada dia...D'aqui a uns anys potser sera massa tard..
Maria els monos!!!aixo es al santuari d'aus.
I l'altre foto es a casa de la familia on normalment anem a sopar, son una gent super maca, sempre ens expliquen coses de la seva cultura, de la llengua, dels seus vestits...I la petitona es un fart de riure!!
Ja nose quant podre tornar a enviar fotos!!!

Petons a tots!!!!!!!!!!!

Fotos

Ja soc a Madurandakam!!!es a dir, a la ciutat. He vingut amb bus, vaia tela...tot un mon aixo dels busos aqui, supert barats, amb la musica a tot drap, pitant continuament, a petar de gent i a sobre en arribar a l'autovia ens hem fotut en contra direccio i de fet no es podia fer cap cosa mes, uns 200 metres en contra direccio i despres ja et pots posar en els carrils del sentit contrari.


I be, la ciutat...el caos absolut!!!pero hi ha carrers que son mes tranquils, els que estan molt transitats per cotxes, son moooolt caotics, has de vigilar que no et xafin!

A veure si aki puc penjar alguna foto...


A mira si que he pogut, pero em queden totes posades com els hi don la gana!




A veure us explico una mica les fotos: Totes son del lloc on visc, les primeres les vaig fer des de sobre d'un tanc d'aigua per aixo sembla que estigui mes amunt, pero realment tot es pla!
Ve resulta que n'havia posat mes pero han desaparegut...

Ho fare amb un altre text.

divendres, 4 d’abril del 2008

La India

Hola macus!!

Al final deu ni do lo frequentment k escric...
Simplement us volia explicar una mica la meva primera impressio a la India, pk no se pk encara no us ho havia explicat!
L'aeroport, no ho semblava la veritat, tot de sales mig buides, tambe penseu que arribava a les 12 de la nit, sense gairebe control, nomes sortir per la porta de l'aeroport vaig notar la xafogor sofocant, jo encara anava vestida mix d'hivern! i just enfront unes valles amb un pilot d'induis amb pancartes i buscant clients. De seguida vaig trobar el meu cartell amb el meu nom.
Llavors m'en vaig adonar de les olors de la india, mil olors diferents d'especies, aixo era el primer dia pk ara no sento res de res. Potser es pk no soc a la ciutat tb... no ho se
Vam anar cap al taxi, i just en front hi havia un altre cotxe q no ens deixava sortir, xo be aqui a la India les coses es fan amb moooolta calma...ens vam esperar fins que el senyor va decidir moure's i vam anar sortint. Vaig veure gent dormint pel carrer, pero be allo ja es a les afores. Vam passar per una mena de carrers carreteres sense asfaltar i k estaven mig destruides i havia al mig un intent d'assemblarse a una mitjana amb pegots de llaunes de tot tipus, caotic! El cami cap a casa va ser...en alguns moments estressant i perillos...pk son super besties conduint, nomes fan que incordiar els altres conductors amb les llums llargues i el claxon. La carretera estava plegada de camions i el paio fotia uns abansaments, que pensava que amb alguna..els camions s'ens menjarien...Hi havia tot de gent als costats de les carreteres, caminant, cagant...
Perque caguen a tot arreu!
Les cases tenen el sotre de fulla de palmera i de fusta i les parets de totxana o fang, son molt guapes aquestes cases i son les mes fresques!
Ah!no paro de veure la tele aqui, ells estan tot el dia enxufats, tenen com uns 20 canals de tele dels quals 10 son de videoclips i els altres deu son de telenoveles...pero vaya telenoveles!!!super cutres!!jo em parteixo la caixa...son horribles, moooolt pero mooolt pitjor que les sudamericanes!!i la gent hi esta ben enganxada!i tb fan un programa que es de cantar i ballar q es com un concurs i nomes fan que el tonto!I aixo tot el dia estan escoltan musica Tamil, que son les musiques que llavors surten a les pelis, es tot un mon aixo tambe..
ah!son super caxondos els indius!tot el dia fan broma, i amb lo empanada que soc jo, q m'ho crec tot he d'estar ben desperta tota l'estona!Em foten unes troles!La majoria son mol extrovertits, de vegades una mica pesadets, els nens per exemple han apres que als occidentals si els demanes coses t'ho donen i estan alla insistin i insistin..alguns es fan una mica pesadets, sabeu k demanen molt?bolis, i mira q en venen a tot arreu...

De fet la India em dona la impressio que es un pais ple de contradiccions. Per una banda tenen tots tele i mobil pero coses mes basiques com latrines o escombraries no! Miren tots la tele i alla sureten unes noies mes blanques i que vesteixen de manera occidental i per una banda volen ser com elles pero no toleren la gent del poble que vesteix aixi. Un pais que controla pas a pas les ONG per por que siguin terroristes, pero deixa entrar a qualsevol empresa. La corrupcio es la forma de negociacio... mil histories dificils de compendre per nosaltres.

Turti hi ha diversos partits comunistes, es veu que a Kerala hi ha anys que surt guanyador pero als altres llocs normalment no. Aqui hi ha propaganda del partit comunisat amb la foto del Fidel Castro, pero dubto que la majoria de la gent sapiga qui es..Hi ha gent que es diuen o Stalin, Lenin i coses per l'estil...per mi que no s'enteren massa...Aqui els que guanyen les eleccions locals son els que subornen a la gent, paguen directament a la gent pk els votin. Son super mafiosos, tambe venen a tot arreu alchol ilegal, que es veu que es alcohol al 98% dilhuit amb aigua, imagina't que besties!i sovint veus tot un grupet hiper borratxos!

Pels que heu de venir, els enxufes son de 3 entrades, pero aki hi tenim adaptadors, pero pude n'hauriem de dur algun...

Martoona!!!!!!!per fi, quina memoria que tenim...

Andres!ho he estat buscant per la web del Bergueda llibertari xo no he trobat res!a on ho heu posat bandarres???

Miriam!!aixi que era una bola lo d'industrials?Com va el projecte de Peru?

Que ja deu comensar a haver-hi festetes cada finde no?

Continuare un altre dia k se n'ha anat la llum..i les bateries no aguantaran molt!

Petons a tothom!!!

dimarts, 1 d’abril del 2008

ax k m'he dexat cosetes...

Eooo!!

Ei Eli, Joan i Xueca, com ho heu fet lo del pis???q no me n'he enrecordat de demanr-vos-ho!

Andres!!!que estas miran de fer algun viatget o k??

Turti, hi ha un munt de granotes aqui!!! de fet on treballem, a l'oficina de vegades et cauen al cap!!!jejej, pero no he vist gaires ecarbats i aquestes coses...Maria, aqui et passaran les manies!!!pk a mi els bichus a dins de casa no m'agraden i aki tenim granotes, dragons(?) i aranyes a punta pala, ah!!i como no mosquits!!

Eli!!!!tia buena!!!jejejej

Aixi k soc al Berguda llibertari, digue-li al Cara i a l'Andreu k no m'intenti sobornar k jo no em fax del Centre!!!

I el Pau???k fas que no dius res??

Petonets!!!

epppa!!!

Hola amors!!!!!!

amb aquest "saludu'' alguns potser us penseu que ja soc mix hippy eh????doncs no!!!
Que us puc explicar..mmm..referent a lo dels homes Eli...jejejej!!!era fals aixo de k els indis son lletjos, pero rotundament!!!!justament els dos que treballen amb mi a l'oficina son una monada!!!jejejejej i ni ha per tot arreu, com a tots els llocs!

Quan us vaig escriure l'ultim cop he de reconeixer que em van saltar una mica les llagrimes...ejem..estava rallada pel fet que aki parlen molt diferent l'angles i no m'en enterava de res i em pensava que no milloraria, pero be, si k ho ha fet, a poquet a poquet els vaig entenent mes. Tambe estic mes contenta perque m'han dut a veure els pous, em porta un d'aquests de l'oficina amb moto...son un perill conduint!!!i pitan a absolutament tot, a la gent del carrer, quan fan una curba, a les bicis, a les cabres...qualsevol cosa que hi hagi pel carrer!!

I be, anem a sopar a casa uns veins cada dia i son maquissims, molt nets amb dues filles super mones i ahir ens van donar sindria, que aqui es de luju!avui n'he anat a comprar una, jo amb la bici i la cindria, doncs val mes del doble del k paguem pel sopar o el dinar, pero be no arriba a un euro! ?Doncs aquestes nenes m'han pintat les ungles del peu! de color vermell!!!horrible!!jejej La seva mare ja m'ha posat bracelets i pk no tinc forats a l'orella pk sino...

I ahir...vaia tela...la mare d'aquestes dues nenes em va posar flors al cap, aqui moltes noies, nenes i dones en duen, i be jo llavors me les vaig posar d'una altre manera pk jo tinc el cavell curt. Tot el dia amb les flors i la tarda vaig al taller de costura que hi ha i la profe que es aixi tal com raja em diu que no li agrada gens les flors que duc, que la manera com les duc nomes ho porten els bebes!!!!!!!!ixo a mi m'agradava com ho duia i m'ho vai deixar, pero despres m'hi anava fixant i la penya s'en encardava de mi...mira quin fart de riure que em vai fer!!!

Provo de posar-vos una foto...ostres no hi ha manera...aixo va super lent..

nens us envio el k tinc k se n'ha anat la llum..un ploblema k tenen, l'electricitat!!

Fins un altre!

molts petons macus!!!