divendres, 18 d’abril del 2008

El paisatge de bon mati


Aixo k es veu com a sota bosc es el te. El k s'enfila pels arbres es pebre.
De bon mati esta ben emboirat pero dura uns instants nomes. Aixo es el k veia des de l'alberg

La comunitat tribal

Mysore


Aquest es el peazo temple k vaig estar, penseu k es veu nomes una part, es molt mes gran.

Com podeu veure...un elefant


L'elefant salvatge que vam veure.

Entre indis, elefants i mosquits

Hola tothom!!!

Buaaa...tinc una pila de coses a explicar-vos!!

Des del cap de setmana que no paro, porto un cansament a sobre..A veure, per on comenso(no puc posar c trencada!!! ni accents!!!)...

El diumenge passat...vam anar jo i la Miriam amb la familia de la Muntaz(es on anem a dinar cada dia, molt bona gent) a coneixer el possible futur marit i fer un peazo reportatge pk com k aki el marit i la nuvia no es poden veure fins al dia del casament com a minim tingues una idea de com es el lloc on ha de viure i el noi en questio!!!En fin, k vam anar a fer serveis d'agencia matrimonial. Va ser molt divertit, xo ostres, era una casa amb una petita habitacio on hi durmien 8 persones!!!!! i una petita cuina i tenien un abocador com a paisatge!!!!!!!!flipa!! inhuma! resulta k aquesta familia els hi corria pressa casar al fill gran pk la mare se n'havia d'anar a treballar fora i no tenien ningu k els cuides els altres fills mes petits, i aki es tan normal aixo! per sort la familia de la Muntaz han decidit que no s'hi casi, pk ella no hi te res a dir!

I diumenge a la tarda vam tornar cap a Vedanthangal jo i la Miriam soles...haviem de fer transvord a una ciutat vastant gran, quin merder l'estacio, a cada persona a ki demanavem ens deia una cosa diferent. Al final vam obtar per demanar a cada bus k entrava a l'estacio si era el nostre...finalment en vam trobar un, pero stavem ben acollonides pk ens va fer passar per uns llocs k no haviem passat mai i allo en comtes d'un bus era un tanc!!va ser com pujar a unes muntanyes russes, hi havia trossos k anavem camp a traves!

Dimarts vam anar amb en Lluis a Chennai. No m'agrada gens Chennai, es molt brut, hi ha gent estirada pel terra dormin la mona, hi ha bastanta miseria, molta aglomeracio de gent, no hi ha ni un lloc per assentar-te i descansar una estona. Vam dormir en un hotel fastigos!!!!Eli vax veure unes cuques com akelles de Barcelona pels passadissos de l'hotel!!!i a sobre ens van clavar 700 INR. Ja mirare un hotel k sigui fora de Chennai quan vingueu. Be, doncs no vam poder dormir entre el xibarri del carrer i els mosquits.

A les 4:30 ens llevavem pk haviem kedat amb el director de Tamil Nadu Fundation k ens va convidar a anar a veure un projecte a prop de Mysore. Vam agafar el tren, quin luxe gent!!Ens va pagar un bitllet de tren per 600INR!!!amb aire acondicionat, i tot el mati portant-nos tonteries, k si ara un suc, k si un te, llavors algo per picar...en fin un lujazo!!!6 hores de viatge i ja erem a Mysore. Ostres! em va agradar molt akesta ciutat, no te res a veure amb les k he vist fins ara, estava molt mes neta, no hi havia tanta aglomeracio de gent i hi ha uns temples espectaculars...ja us explicare...com la vaig liar el dia seguent...jijiji

Alla ens esperava un taxista que ens portaria a un lloc k es diu Guadulur a 3 hores de Mysore. Uns paisatges guapissims!! ens vam trobem un cartell de que hi ha elefants i un petit grup de tigres, pero es veu q son dificil de veure tan uns com els altres. Doncs de cop i volta ens trobem una manada de 3 elefants per la carretera!!!!!!!!!que guapos k eren!!vaig baixar del cotxe super emocionada i els hi vaig fer una foto, eren domesticats pero. Doncs un tros mes enlla ens trobem un elefant salvatge molt a prop de la carretera, no vam baixar del cotxe, pk es veu que si van sols es troben insegurs i s'espanten, llavors es quan poden atacar. Jo gairebe estava a punt de plorar de l'emocio!! jejeje Be i despres ens vam trobar un biso, que gran!!Va ser genial, encara que no teniem massa temps per disfrutar-ho.

Quan vam arribar a Guadulur, encara vaig flipar mes!es una zona muntanyosa de Tamil Nadu, molt a prop de la frontera amb Karnataka i Kerala. Les muntanyes eren tot camps de te i cafe. Els camps de te no se si els heu vist mai, jo almenys no, pero son impressionants, no se com explicar-vos-ho...tambe estava ple de plataners i de canya de bambu, aquests tambe son per flipar!!!son gegants les canyes de bambu!!Era un lloc molt humit, no tant caloros com aki, i molt verge, hi havien trossos que era ben be una selva, magnific!

Alla vam anar a vuere una ONG que ajudaven a una comunitat trival, amb aixo tambe em vaig emocionar moltissim!!una poblacio distribuida amb uns 60 poblets que viuen en condicions salvatges totalment. No s'assemblaven gens als indis, de cara. Les dones portaven unes arracades com monedes de grans, amb els cabells arrissats i deixats anar. Vam anar a vure uns d'aquests poblets. Vivien al mig del bosc, ni tan sols hi vam poder arribar amb el cotxe, em va encantar!!!

Vam dormir amb una mena de refugi apartat de cap ciutat o poble, molt tranquil i frec, sense mosquits!!!!

Eli, Pau, Turi i Maria, jo crec que podria ser una bon lloc per estar-hi 2 o 3 dies, tinc el contacte del director d'aquesta ONG, que em va dir que encantat ens ho ensenyaria tot, que si feia falta ens vindria a buscar. A mes a mes esta molt a prop de la reserva d'elefants i tigres i monten safaris!!!!i per acabar-ho de rematar no es gens turistic, nomes hi va gent india!!A mi em faria molta gracia tornar-hi pk va ser una visita molt rapida. Aquella epoca hi haura monzo segur, pero igualment ens enganxara a Kerala. No se he estat pensant que podriem fer la volta al reves de com l'haviem pensat, com mes tard arribem a Kerala millor, pk el monzo comensa el juny i acaba a principis d'agost.

Ostres i lo del temple!!!ufff...com la lio...Resulta k ens van dir en la segona porta k passavem k no podiem dur cameres k les haviem de deixar a l'entrada i els vam pagar, be de fet els vam subornar per no haver de tornar enrere, teniem poc temps i es enorme allo, i aki es el pa de cada dia. Doncs jo no m'en vai eneterar de la conversa i entro i faig una foto a dins...ufff...em va venir de seguida un segurata em va pendre la camara i res al final el vam haver de subornar, 10 INR. Resulta k un altre segurata ho va veure i tambe va voler sucar, i apa, altres 10 INR, son la ostia!!!

Les clavijes son cilindrikes Turti, suposo k et refereixes a els contactes metalics, oi?

Arabara, k paxaaa!!!!ningun problema, cuenta con ello!

Clara, com estas??com k no saps k dir???explikem els teus ligues!!!jejejejjeje...Que jo estic lluny pero m'he n'he enterat de moltes coooses!!!de tu Clara no se na, pero d'altra gen si!!!jijijijij

Hippi!!!!!el projecte...uff aquesta setmana le aparcat una mica, aqui tot avansa moooolt a poc a poc i de moment ja l'hem hagut de canviar 3 cops!!!

Ei!no se res de molta gent!!!(Albes!, Vero!!, Xueca i Li, Aziz!!!molt curru???, Roger!!....)Com esteu???

Us intento posar fotos d'aquest mini viatge.

Molts petoooooons!!!!!!!!!!

Muuuaaaa!